kosovaforum powered by : Besnik hack3r ®
 
ForumportaliCalendarPytësoriKërkoLista AnëtarëveGrupet e AnëtarëveRegjistrohuidentifikimi
kosovaforum

kosovaforum - Kushtet e Regjistrimit


Megjithëse administratorët dhe moderatorët e këtij forumi do mundohen të fshijnë ose redaktojnë shkrime të kundërshtueshme sa më parë, është e pamundur që të rishikohet cdo mesazh. Prandaj ju duhet të kuptoni se mesazhet e postuara në këtë forum janë shprehje e opinionit të autorit dhe jo të administratorit, moderatorëve apo webmasterit (përvec rasteve kur këta të fundit janë autorë të shkrimeve) dhe ata nuk mund të mbahen përgjegjës.

Ju pranoni të mos shkruani mesazhe abuzuese, vulgare, të neveritshme, urryese, kërcënuese, shpifëse apo cdo lloj materiali që mund të bjerë ndesh me ligjet në përdorim. Shkrime të tilla do cojnë në përjashtimin tuaj të menjëhershëm dhe të përhershëm (dhe njoftimin e ISP-së tuaj). Adresa IP për cdo mesazh regjistrohet për të bërë të mundur aplikimin e këtyre procedurave. Ju pranoni që webmasteri, administratori dhe moderatorët e këtij forumi kanë të drejtë të fshijnë, redaktojnë, zhvendosin apo kycin cdo temë sipas gjykimit të tyre. Si përdorues ju pranoni që informacioni që ju dhatë do të ruhet në një regjistër. Megjithëse ky informacion nuk do i jepet askujt pa lejen tuaj webmasteri, administratori dhe moderatorët nuk mund të mbahen përgjegjës nqs ky informacion vidhet.

Ky forum përdor cookies për të ruajtur informacion në kompjuterin tuaj. Këto cookies nuk përmbajnë asnjë informacion personal, ato shërbejnë vetëm për përmirësimin e shërbimit që ofrohet nga ky forum. Adresa e postës elektronike përdoret vetëm për konfirmimin e regjistrimit tuaj dhe fjalëkalimit (dhe në rastet kur u dërgohet një fjalëkalimi i ri nqs harroni atë që kishit).
1] MOS KERKO GRAD SPECIALEAta Anëtar të cilët e pyesin ndonjë Antar të Staffit : a me boni VIP, Moderator apo S. Moderator do të jenë ne Listen e zez të Staffit dhe shum Shtir do ta kenë te hin ne Staff. Ne e kontrollojm secilin Antarë dhe kur te shohum qe po Punon atëher ja dhajm 1 Grad speciale.2] FYRJET NE MES TE ANETARVE.Çdo gjë brenda forumit duhet te diskutohen dhe te sqarohet n`mesanëtare ndërsa çdo fyerje apo ofendim do te ndëshkohet nga stafi !3] REGJISTRIMI NE FORUMRegjistrimi me emër banal, ofendues apo çfarëdo qofte ai do te sanksionohet menjëherë me largim ngaforumi.4] FJALET E NDYRA.Anëtaret e forumit tone ndalohen qe gjate bisedave te ndryshme te përdorin fjale ofenduese si p.sh n`diskutime rreth temavete ndryshme apo rreth ndonjë çështje tjetër çfarëdo qoftë ajo.5] POSTIMET NE LIDHJE ME EROTIZEMIN.Kjo rregull ka për qellim qe postimet qe kanë te bëjnë me dashurin dhe erotizmin te kanë dallim dhe te jete me diference ngapërmbajtjet porno.6] REKLAMAT LEJOHEN VETEM TE FORUMIT TONE.Reklamat e dizajnëve, këngëve, cipave e tutorialave te ueb-saitave tjerë dhe reklamat e tyre ndalohen rreptësishtë përveçforumit tonë.7] CDO GJE NE TEMEN PERKATESE.Do te fshihen ato postimet qe nuk kanë te bej me temën përkatëse d.m.th dalin jashtë temës dhe ndalohet po ashtu postimete tepërta neper tema dhe shëndrrimi i temës ne lloj Chati.8] MOS E SHFRYTEZONI SOUND-KS.Mos e shfrytëzoni forumin vetëm sa për ti plotësuar nevojat e juaja personale po mundohuni qe te jepni po ashtudiçka për Sound-KS dhe për anëtaret tjerë.9] GJUHA ZYRTARE E FORUMIT.Gjuha zyrtare e forumit është gjuha shqipe, përjashtime ato tema te caktuara ne te cilat vendoset te shkruhet edhe gjuhe tehuaja.10] MENJEHERE BANN.Ai anëtar i cili dërgon shokut tjetër p.m dhe fton atë ne ndonjë forum tjetër apo ne web-saitin e tij do te largohet nga forumi meBANN.11] DUHET TE PREZENTOHENI.Menjëherë pas regjistrimit ne forum ju duhet te prezantoheni pastaj te vazhdoni postimet ne forum sepse do t`ju ndalohethyrja neper temat tjera.13] FIRMA JUAJ.Firma juaj nuk guxon te ketë me shume se një foto për shkak se i prish imazhin dhe hijeshinë forumit, ne rast se anëtarivendos me shume se 1 foto atëherë ai do te ketë mundësi ne kohe prej 3 ditësh te largoj ato ose to te fshihen nga stafi.